Községi könyvtárak

Körmendi arcképcsarnok

<a href="/de/arckep/kincs-elek">Kincs Elek</a> <a href="/de/arckep/remetei-filep-ferenc">Remetei Filep Ferenc</a> <a href="/de/arckep/faludi-ferenc">Faludi Ferenc</a> <a href="/de/arckep/nemeth-maria">Németh Mária</a> <a href="/de/arckep/bakocz-tamas">Bakócz Tamás</a> <a href="/de/arckep/pavetits-mano">Pavetits Manó</a> <a href="/de/arckep/eiben-otto">Eiben Ottó</a> <a href="/de/arckep/madachy-l-karoly">Madáchy L. Károly</a> <a href="/de/arckep/ivanyi-bela">Iványi Béla</a> <a href="/de/arckep/molnar-lajos">Molnár Lajos</a> <a href="/de/arckep/baxai-t-gyorgy">Baxai T. György</a> <a href="/de/arckep/batthyany-strattmann-laszlo">Batthyány-Strattmann László</a>

Eseménynaptár

M D M D F S S
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 

Honismereti Egyesület

Visitor Counter

Mai látogatók száma: 408
Tegnapi látogatók száma: 468
Összes látogató száma: 860815

Új Széchenyi terv

Meghívó

meghivo

"Legyen élmény a tanulás - partnerségben gyermekeink nem formális és informális tanulásáért"

(TÁMOP-3.2.11/10-1-2010-0226)

Regisztráció

Kérjük, töltse ki a megfelelő űrlapot.

Regisztráció - magánszemély

Olvasójegy-számmal rendelkező olvasó esetében regisztráció csak akkor szükséges, ha az illetőnek még nincs jelszava. Ebben az esetben az olvasójegy-szám és a jelszó mezők kitöltése szükséges.

Fontos, hogy jelszót csak az az olvasó kérhet regisztrációval, akinek e-mail címét beiratkozáskor a könyvtár rögzítette. A beiratkozáskor megadott e-mail címre érkezik egy link, amelynek segítségével a regisztrációt aktiválni kell.

Amennyiben Ön már beiratkozott a könyvtárba, de a beiratkozás során nem adott meg e-mail címet, úgy addig érdemben nem tudja használni rendszerünket, míg személyesen nem adja meg e-mail elérhetőségét kollégánknak!

Olvasójegy-számmal még nem rendelkező olvasók regisztrációkor nevet, e-mail címet és jelszót adnak meg. Az aktiváló link a regisztrációkor megadott e-mail címre érkezik.


Ha már beiratkozott konyvtárunkba, de on-line regisztrációját még nem végezte el.
Egy érvényes e-mail címet kell itt megadni. Rendszerünk ezen az e-mail címen fogja tartani Önnel a kapcsolatot. E-mail címét titkosan kezeljük, csak új jelszó/jelszó emlékeztető megadására, esetlegesen könyvtári körlevelek küldésére használjuk.
Adja meg ugyanazt a jelszót mindkét mezőben

Regisztráció - könyvtár

Könyvtári regisztráció esetén kötelező megadni intézmény nevet, e-mail címet, jelszót és a könyvtár SZIKLA-azonosítóját.

Ezt a regisztrációt csak a fogadó könyvtár aktiválhatja, a regisztráló könyvtár a befogadásról, vagy az elutasításról email értesítőt kap.


Kérem, itt adja meg SZIKLA azonosítóját. Ezt az űrlapot csak könyvtárak használhatják könyvtárközi kölcsönzéshez szükséges regisztráció elvégzésére!
A valid e-mail address. All e-mails from the system will be sent to this address. The e-mail address is not made public and will only be used if you wish to receive a new password or wish to receive certain news or notifications by e-mail.
Provide a password for the new account in both fields.

Suchen

SZIKLA login


Közösség