Körmendi arcképcsarnok

<a href="/arckep/nemeth-maria">Németh Mária</a> <a href="/arckep/remetei-filep-ferenc">Remetei Filep Ferenc</a> <a href="/arckep/batthyany-strattmann-laszlo">Batthyány-Strattmann László</a> <a href="/arckep/baxai-t-gyorgy">Baxai T. György</a> <a href="/arckep/molnar-lajos">Molnár Lajos</a> <a href="/arckep/eiben-otto">Eiben Ottó</a> <a href="/arckep/ivanyi-bela">Iványi Béla</a> <a href="/arckep/pavetits-mano">Pavetits Manó</a> <a href="/arckep/madachy-l-karoly">Madáchy L. Károly</a> <a href="/arckep/kincs-elek">Kincs Elek</a> <a href="/arckep/faludi-ferenc">Faludi Ferenc</a> <a href="/arckep/bakocz-tamas">Bakócz Tamás</a>

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 

Honismereti Egyesület

Számláló

Mai látogatók száma: 417
Tegnapi látogatók száma: 468
Összes látogató száma: 860824

Új Széchenyi terv

Meghívó

meghivo

"Legyen élmény a tanulás - partnerségben gyermekeink nem formális és informális tanulásáért"

(TÁMOP-3.2.11/10-1-2010-0226)

Nyomtatóbarát változatPDF változat

Könyvtári kisokos


kiskep

Miért jó könyvtárba járni?

Ha óvodás vagy annál kisebb vagy azért, mert itt anyuval, apuval együtt játszhatsz, és a mesefotelünkben elmerülhetsz a mesék varázslatos világában.

Ha alsós vagy azért, mert itt választ kapsz azokra kérdéseidre, melyekre csak a lexikonok, enciklopédiák adnak feleletet.

Ha felsős vagy azért, mert a könyvtár titkos sarkaiban világmegváltó beszélgetéseket lehet folytatni barátaiddal.

Ha zenerajongó vagy azért, mert itt mindenféle zenét hallgathatsz, és kölcsönözhetsz.

Ha szörfözni akarsz a világhálón azért, mert itt erre is alkalmad nyílhat az internetkapcsolattal rendelkező számítógépeinken.

Ha játszani szeretnél azért, mert itt többféle játék közül választhatsz aszerint, hogy fiú, lány, kicsi, nagy eleven vagy csendes gyerek vagy.

Ha unatkozol azért, mert itt mindig találsz barátokat, akikkel jobban telik az idő.

Ha ráérsz azért, mert itt olyan könyveket is olvashatsz, melyekkel tudásod, ismereted akár fél óra alatt is mélyítheted.

Ha nem érsz rá azért, mert itt kérdéseidre gyors és pontos válaszokat kaphatsz.

Folytathatnánk még a sort, miért érdemes ide betérni, de tudod, a tapasztalat mindennél fontosabb, ezért: Gyere, várunk, ha itt vagy olvass, kölcsönözz, kérdezz, játssz, érezd jól magad!

Beiratkozás
Ha megtetszett a könyvtárunk és szeretnél beiratkozni, nincs más teendőd, mint a könyvtárban kapott személyi lapot szüleiddel kitöltetni és aláírni.

Keresés

SZIKLA login


Közösség