Körmendi arcképcsarnok

<a href="/arckep/molnar-lajos">Molnár Lajos</a> <a href="/arckep/kincs-elek">Kincs Elek</a> <a href="/arckep/pavetits-mano">Pavetits Manó</a> <a href="/arckep/baxai-t-gyorgy">Baxai T. György</a> <a href="/arckep/ivanyi-bela">Iványi Béla</a> <a href="/arckep/bakocz-tamas">Bakócz Tamás</a> <a href="/arckep/batthyany-strattmann-laszlo">Batthyány-Strattmann László</a> <a href="/arckep/eiben-otto">Eiben Ottó</a> <a href="/arckep/remetei-filep-ferenc">Remetei Filep Ferenc</a> <a href="/arckep/nemeth-maria">Németh Mária</a> <a href="/arckep/madachy-l-karoly">Madáchy L. Károly</a> <a href="/arckep/faludi-ferenc">Faludi Ferenc</a>

Eseménynaptár

h k s c p s v
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 

Honismereti Egyesület

Számláló

Mai látogatók száma: 408
Tegnapi látogatók száma: 468
Összes látogató száma: 860815

Új Széchenyi terv

Meghívó

meghivo

"Legyen élmény a tanulás - partnerségben gyermekeink nem formális és informális tanulásáért"

(TÁMOP-3.2.11/10-1-2010-0226)

Hétmérföldes szerelem

Nyomtatóbarát változatPDF változat
Hétmérföldes szerelem

renedező: Nanette Burstein

szereplők:  

Drew Barrymore (Erin)

Justin Long (Garrett)

Charlie Day (Dan)

Christina Applegate (Corinne)

Jason Sudeikis (Box)

Rob Riggle (Ron)

Danielle McKee (Ruth)

 

Erin (Drew Barrymore) és Garrett (Justin Long) igazán összeillő pár, bár hosszú kapcsolatot nem terveznek. Sőt annyira nem, hogy csupán a nyárra koncentrálnak. Erin San Franciscóban él, Garrettet pedig munkája New York-hoz köti. Hat hét együttlét után azonban már egyikük sem biztos abban, hogy valóban véget akarnak vetni a kapcsolatuknak.

A távolság okozta akadályok leküzdésére rászoknak a webcam-romantikára, a kedvezményes időszakban zajló telefonálásra, a véget nem érő sms-ekre. Annyit repülnek ide-oda, amennyit csak tudnak.

Megjelennek a segítőkész, mindig jótanáccsal előrukkoló jóbarátok, a potenciális, rámenős szívrablók. Aki a sok csábításra nemet tud mondani, az igazán szerelmes. Vagy talán már mégsem igazán? Vajon kiállja-e a próbát a kontinenst átszelő kapcsolat? A döntés nehéz…

Nézőként felvetődik a kérdés, hogy pótolhatja-e a mai kor virtuális kapcsolatvilága a klasszikus szerelmi vallomásokat? Vagy csak a titkos viszonyok izgalmas világát képes felpezsdíteni, és szinten tartani?

Drew Barrymore és Justin Long remek párost alkotnak ebben a bájosan romantikus vígjátékban, ahol a távszerelemmel járó izgalmak sok-sok nevetést is tartogatnak. Erin tapasztalt és védelmező nővérének szerepében Christina Applegate-et láthatjuk.

Igazi kikapcsolódás mindenkinek!Utoljára módosítva: 2012. június 13., szerda - 11:22

Keresés

SZIKLA login


Közösség